Grafică
Creem concepte grafice unice adaptate proiectului dumneavoastra. Echipa noastra de artisti profesionsiti are o vasta experienta in domeniul web, ce se va reflecta si in calitatea grafica a proiectului dumneavoastra!

Este primul pas pe care il faci cand incepi sa lucrezi la un design. Analizezi domeniul si concurenta si vezi care sunt cele mai noi tendinte.

In baza informatiilor acumulate in prima etapa, putem veni cu idei si concepte care sa se plieze pe necesitatile noului proiect si ale clientului.

Este etapa cea mai indelungata, in care sunt imbinate cunostintele designerului cu dorintele clientului pentru a obtine un design modern.

Ne asiguram ca produsul final este primit de catre client impreuna cu toate fisierele, in functie de necesitatile acestuia.

Creare Logo

Intr-o imagine grafica este sintetizat brandul si valorile pe care vrea sa le comunice. Are rolul de a transmite direct consumatorului informatii esentiale despre companie.

Carti de vizita

Cartea de vizita este elementul cheie ce stabileste un prim moment din cadrul unei intalniri de business. Este o modalitatea eleganta de a ne prezenta si de a ne pastra o imagine clara, cat mai profesionista, in fata clientilor si partenerilor de afaceri. Pe langa design, cartile de vizita treebuie sa respecte cateva reguli esentiale, iar acestea tin de dimensiune, forma si continut.

Materiale promotionale

In ceea ce priveste materialele promotionale, putem include de la, foaia cu antet, la mape, pixuri, CD-uri, ecusoane sau orice altceva care poate fi asociat brandului. In functie de dimensiunile lor, materialele pot contine urmatoarele: logo, adresa web, telefon, email, adresa.

Catalog de prezentare

Descrie serviciile sau produsele pe care le ofera o companie printr-o grafica atractiva. In functie de nevoi, cataloagele pot fi realizate periodic sau ocazional. Ele trebuie sa respecte imaginea brandului si sa fie in ton cu valorile acestuia.

Grafica pentru WEB

Bannere

Sunt cele mai utilizate materiale grafice in mediul online. Aici includem atat bannerele folosite in site pentru oferte, cat si bannerele folosite in campanii de promovare. Acestea pot fi statice sau animate.

Iconuri si elemente grafice

Sunt folosite cel mai des in mediul online pentru a prezenta intr-un mod grafic o idee. Pot fi folosite individual (beneficii, meniu etc.) sau in grup (banner, infografic etc.). Avand un impact bun asupra utilizatorilor, au inceput sa fie folosite si in materiale de print (flyere, brosuri etc.).

Newsletter

Toate companiile care detin un site au, mai mult ca sigur, si o baza de date cu adrese de e-mail ale clientilor sau ale potentialilor clienti. Newsletterul este modalitatea de a prezenta ultimele oferte sau stiri unui public deja selectat.

Pentru aceasta, venim in sprijinul companiei tale cu un design modern si atractiv.

Design website personalizat

Compania ta are nevoie de un site nou? Noi te putem ajuta. Cream site-uri cu design modern, care satisfac atat nevoile companiei, cat si ale utilizatorilor.

Ascultam nevoile tale si, in functie de acestea, venim cu solutii grafice pentru site-ul tau.

De la inceput avem grija ca site-ul sa urmeze o structura SEO sanatoasa pentru o dezvoltare ulterioara mai rapida.

Ce spun clienții

Mulțumim pentru abordarea profesională, pentru implicarea și rapiditatea oferite și nu în ultimul rând pentru serviciile complete și de calitate superioară prestate!
Camera de arbitraj si mediere
Client fericit!
Concepte grafice inedite, profesionale și personalizate în funcție de business, pentru orice afacere la început de drum, pentru cele care își doresc extindere și inovație, pentru construirea unui branding puternic în mediul online și nu numai!
Oana Cosmina
Client fericit!

Expert
Web Design

Open chat