Webdesign
Să devină cea mai puternică din nișa de business!

Realizăm website-uri de prezentare și platforme ecommerce SEO friendly, optimizate și adaptabile pe orice tip de dispozitiv.

  • Creare site de prezentare
  • Creare magazin online
  • UI & UX design
  • Optimizare website
webdesign

EXPERȚI UX

Instruiți de către câțiva dintre experții din domeniul user experience din Statele Unite și Anglia, suntem încrezători că vom avea o rată a succesului destul de ridicată și că publicul tău țintă va avea o experiență cât mai plăcută pe site-ul tău.

Webdesign

Mobile-first – optimizat pentru orice tip de device

Realizam site-uri web sau magazine online (e-commerce) plecand de la varianta de mobil. Peste 50% dintre userii care vor vizita site-ul vor interactiona intai cu varianta site-ului de mobil, de aceea este importanta structurarea informatiei si navigabilitatea acestuia. Optimizam structura website-ului si aplicam cele mai inovative tehnologii pentru ca site-ul sa se incarce corespunzator.

Afacerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, de aceea ne dam silinta sa intelegem pe deplin ceea ce faceti si ceea ce doriti sa exprimati printr-un website de prezentare sau magazin online.

Felul in care utilizatorii din mediul online va percep brandul si interactioneaza cu acesta este cel mai important lucru.

Realizăm web design productiv, adaptat nevoilor pe care le ai.

Aplicarea unei palete de culori potrivite, menținerea liniei de brand și web designeri priceputi, ne asigură dezvoltarea unui web design personalizat website-ului tău în mediul online.

Web design aerisit, ce asigură asimilarea ușoară a paginii de către vizitator;

Web design intiuitiv, ce permite o navigarea ușoară și gasirea rapidă a informațiilor;

Prin web design productiv, scoatem în evidență punctele cheie ale afacerii, iar împreună cu optimizarea ulterioară pentru a facilita acțiunile de achiziție/contact ale clienților, reușim să obținem echilibrul între un web design frumos și practic.

Dacă dorești o imagine profesionistă în mediul online, noi îți punem la dispoziție servicii creative de web design pentru creșterea afacerii tale. Conceperea unei identitati vizuale a unui site/magazin online poate fi creata in 2 moduri: realizam un design personalizat plecand de la un brief completat de dvs., in care trasam anumite linii prin care sa intelegem viziunea. aplicam un design predefinit printr-o tema prezenta in marketplace-urile Themeforest (Envato), Template Monster sau alte marketplace-uri.
Mentenanta WEB

Oferim servicii de mentenanta web, cu plata la ora implementata tehnic, pentru oricare dintre platformele OpenSource de mai jos:

Magento

PrestaShop

OpenCart

WordPress(Woocommerce)

CS-cart

La cerere, in functie de tipul de platforma, putem interveni tehnic. In prealabil, se ofera o estimare de timp, si abia dupa acordul dvs. se efectueaza modificarile tehnice.

Implementare scripturi/module custom

Implementam dezvoltari tehnice specifice, precum scripturi/optimizari la nivel general:

adaugare script afiliere 2performant/Profitshare

adaugare pixel Facebook/Adwords

implementare Google Ecommerce/events/thank-you-pages

creare feed-uri de produse(catalog) custom (Facebook/Google/upload automatizat site)

La cerere, putem implementa modificari personalizate, costul/pretul fiind perceput la ora tehnica lucrata.

Statistici în timp real

Monitorizăm constant traficul pentru a putea crea niște rapoarte cât mai complexe pe baza cărora să găsim soluțiile optime pentru site-ul tău.

Service și Mentenanță

Oferim garanție 12-24 luni pentru fiecare website, dar aceasta acoperă doar service-ul nu și mentenanța. Mentenanța este taxată lunar.

SEO

Analiza cuvintelor cheie, prioritizarea lor după volumul de căutări, analiza concurenţei şi preluarea punctelor forte în variante îmbunătăţite.

Email Dedicat

Odată cu crearea unei platforme îți creăm și cel puțin o adresă de mail dedicată, cum ar fi radu@firmata.ro, pentru a nu îți aglomera emailul personal și ați delimita afacerea de viața ta.

Administrare ușoară Magazine Online

Pentru administrarea magazinului tău online, folosim unelte avansate de preluare a comenzilor, sugestii de produse, statistici complexe și altele.

Interfață ușor de folosit

Știm cât de valoros e timpul și cât de agasante pot fi unele interfațe. Noi, echipa FixService, creăm interfețe cât mai aerisite, ușor de folosit, în cadrul cărora să poți vizualiza și găsi tot ce are nevoie utilizatorul tău.

Ce spun clienții

Mulțumim pentru abordarea profesională, pentru implicarea și rapiditatea oferite și nu în ultimul rând pentru serviciile complete și de calitate superioară prestate!
Camera de arbitraj si mediere
Client fericit!
Concepte grafice inedite, profesionale și personalizate în funcție de business, pentru orice afacere la început de drum, pentru cele care își doresc extindere și inovație, pentru construirea unui branding puternic în mediul online și nu numai!
Oana Cosmina
Client fericit!

Exemple website-uri create de noi!

Expert
Web Design

Open chat